Menuer

Her finder I de menuer og buffeter vi tilbyder. I er velkomne til selv at sammensætte menuerne ud fra de ønsker I har. Har I helt andre ønsker kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Dansk Buffet

Fisk & skaldyr

Marineret Sild med kapers & løg
Karrysild med æbler og rødløg
Rødspættefilet med remoulade og citron
Hjemmelavet gravad laks med sennepsdressing
Æg & rejer med mayonnaise

Kød
Varm tartelet med høns i asparges
Lun mørbradbøf med champignon
Frikadeller med rødkål og surt
Flæskesteg med rødkål og surt
Hønsesalat med sprød bacon

Ost & desserter

( Vælg en ost & en dessert)

Gammel ost med sky
Gorgonzola med æggeblomme
med kiks og frisk frugt
Gammeldags æblekage med flødeskum
Hjemmelavet chokoladekage

Til buffeten serveres der brød, franskbrød, fedt og smør.

HUSETS BUFFET 1
Sukkersaltet laks med wasabicreme samt krydderurtesalat og sprød wonton
Skiver af oksefilet stegt med urter og citrus
Svampe saute
Saltbagte kartofler
Fettuccine med pesto, ristet bacon og parmesan
Bønnesalat med soltørret tomater og ristede nødder
Calvadossauce
Rødbede julienne marieneret i balsamico glace og timian
Æbletærte, hertil kanelcreme
Der vil til buffeten være hjemmebagt brød

HUSETS BUFFET 2
Terrin af røget laks, koriander og havtang, hertil urtecreme
Lufttørret skinke med tomat-auberginekompot
Soya marineret kalkunbryst med svampe og perleløg
Persille glaseret rodfrugter
Flødekartofler
Pastasalat
Tomatsalat med bøffel mozzarella
Husets hjemme lavet chokoladekage med friske bær
Hjemmelavet brød

Den Italienske buffet & STOR SOMMER/GRILL BUFFET kan tilkøbes for kr.: 35.- ekstra pr. person:

ITALIENSK BUFFET

Carpaccio
Lufttørret italiensk okseinderlår marineret i krydderurteolie, anrettet med salat af artiskok og soltørrede tomater

Vitello tonnato
Tyndt skåret kalvekød med kapers og tun-sauce

Lakse crudo
Med semi-tørrede tomater og parmesan

Bagte peberfrugter
Fyldt med salami ventricena og balsamico-marinerede oksestrimler

Kalvecuvette
Stegt med rosmarin og pancetta

Stegte kartofler
Vendt med urtepesto

Insalata caprese
Tomatsalat med bøffelmozarella og basilikumolie

Pæresalat
Med valnødder og gorgonzola

Torta Caprese
Blød chokoladekage med mandler og valnødder

Brød og smør

SOMMER / GRILL BUFFET
Stor sommerbuffet hvor kokken griller i vores gårdhave under åben himmel.

Forret
Roulade af fersk og røget fjordlaks sat med basilikum og karryolie

Hovedret på grillen
Kyllingebryst marineret i honning
Entrecote
Slagterens grill pølse

Hertil:
Hjemmelavet kartoffelsalat smagt til med krydderurter
Kikærtesalat med kommen og tomater
Tomasalat med feta
Mikset salat vendt i kørvel vinagrette
Div. dressinger

Dessert
Husets chokoladekage på orangebund samt portvin / lakrids syltede brombær

FORRETTER

Hvidvins dampet rødtungefilet lagt med julienneurter og krebs, hertil beurre blanc & tomat coulis

Hummer bis Que med hummerhaler & krydderurt salat

Røget laks på plukkede salater, hertil parmesankiks, pesto og basilikum

Carpaccio af oksefilet servereret med parmesanost, citronolie & rucolasalat

Ristet rødfisk anrettet på julienne af rodfrugter, serveret med fiskefume & krydderurt salat

Cremet kartoffel/porre suppe, hertil sprød persillerodsfrit

EKSTRA PRIS

Grillet jomfruhummer på urter med hummersauce KR. 45,-

Stegte kammuslinger med ærtepure og granatæble vinaigrette KR. 45,-

HOVEDRETTER
Skiver af oksefilet stegt med timian og citrus, serveret med babyspinat og skorzonerrødder og glaseret rødbeder
Dyreinderlår med kastanjer, vilde svampe, bagte rodfrugter, hertil brombær reduktion
Dansk kalvetyksteg serveret med saute af torvets friske grøntsager
Ung hane bryst med saute af courgetter og porre

EKSTRA PRIS
Skiver af oksemørbrad med grøntsager og vilde svampe KR. 48.-
Pocheret kalvemørbrad med østershatte og jordskokker KR. 42.-

TILBEHØR
KARTOFLER
Pomme anna med citrus og timian
Nye kartofler
Saltbagte kartofler (bagt i havsalt)
Glaseret kartofler
Flødekartofler
Pomme fondant

SAUCER
Calvados sauce
Peber sauce
Bearnaise sauce
Bordelaise sauce
Estragon bullion sauce

DESSERTER

Gatheau Marcel med bærkompot tilsmagt med vanilje, hertil sorbet

Trifli lavet på sæsonbær, serveret med råcreme og sprød karamel

Chokoladekage sat på bund af syltede pære, hertil vaniljeis samt chokoladetwill

Italiensk Tiramisu

Dessert symfoni - 3 små lækkerier, samt sorbet

Natmad
Hjemmelavet gullash suppe med friskbagt brød Kr. 80,-
Hjemmelavet asparges suppe med friskbagt brød Kr. 80,-
Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 80,-
Røde pølser med brød/hotdogs Kr. 80,-
Sønderjysk pølsebord med mørkt og hvidt brød Kr. 90,-
Italiensk pølse/oste bord med hvidt brød Kr. 80,-