Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

The Damn Metal Night

13. september kl. 21:00

Wasted, Lipid & Killing live koncert på Damhuskroen / The Damn Metal Night fredag den 13. September – Døre åbner kl. 21.00 – Koncertstart 22.00

Wasted spiller oldschool heavy metal I den tunge ende af skalaen, og fik i de tidlige 80´r udgivet plader og spillet en hel del live koncerter indtil en længere pause ramte os, som så varede i næsten 25 år. Vi gendannet os selv i 2013 og har siden da turneret rundt i Danmark på forskellige både små og store festivaler og koncertspillesteder i landet. Vi bliver her i foråret 2019 færdige med en tredje udgivelse som vi forventer os ret meget af. Vi er et rutineret hold af ”ældre” mænd i den bedste alder, med masser af langhåret musik i årerne og en hel masse spille-løst, vil uden at lyve påstå at vi er Danmarks ældst spillende Heavy Metal orkester hvilket vi er ret stolte over.
Vi spiller et energisk live-set, med masser af momenter af uhygge og horror, som nu hører sig til genren – vi spiller tight og stramt, så ingen skal være i tvivl om at vi er et komplet etableret band med masser af spille rutine og musikerfaring.
Vi har blandt andet spillet koncerter med vores danske brødre og lige så ”gamle” metalmakkere fra Artillery og supportet Defecto over flere gange, bare for at nævne nogle Danske dinosaurusser inden for branchen, som vi har været på scenen med.
Line op:
M. Sonne – vokal
Alex Mars – trommer
Thomas Pedro – guitar
C. Jepsen – bas
Thomas X-mas – guitar
Udgivelser:
Halloween lp 1984.
Final Convulsion lp 1985/ 2003 digital.
Electrified lp – Ny udgivelse i 2019

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde én ting til fælles – kærligheden til thrash metal. De gennemgik, de sædvanlige begynder-vanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar – de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80’ernes storhedstid. Killing begyndte også at være aktive på livefronten allerede året efter og har siden spillet mange koncerter, hvor de bl.a. har delt scene med navne som Aphyxion, BAEST, Deadflesh, Defecto, Iron Fire, The Nimbwits, Pestilence, Primordial og Wasted. På scenen er bandet en solid energiudladning, hvor det handler om at forårsage så mange piskesmæld blandt publikum som muligt. Debut EP’en “Toxic Asylum” ramte gaden i 2018, hvorefter Killing tog på en efterårstour rundt i Danmark samt i Polen og i Sverige. Bandet arbejder i skrivende stund på at færdiggøre den næste udgivelse, som udkommer i foråret af 2019. Herefter tager bandet ud og spiller en masse koncerter for at sprede deres budskab om at thrash metallen stadig lever og trives i bedste velgående!
Udgivelser:
Toxic Asylum ep 2018
Ny udgivelse i 2019
Line-up:
Rasmus Soelberg – bas og vokal
Snade – guitar
Rasmus H. Sørensen – guitar
Jesper Skousen – trommer

Lipid så dagens lys i Vejle i 1994, og blev hurtigt et af de førende bands på den danske metal scene. Supported bands, som Testament, Paul Dianno, Zyklon m.fl. Tyskland og UK fik også øjnene op for Lipid og deres bund solide metal, og blev flittigt besøgt i 90´erne og 00´erne. I 2009 gik bandet hver til sit for at prøve andre projekter. Men da der i 2014 kunne fejres 20 års jubilæum gik bandet atter sammen, og har siden spillet en række anmelderroste koncerter samt skrevet nyt materiale, som vil blive indspillet og udgivet i løbet af 2019, hvor Lipid sætter 25 lys i lagkagen.
Udgivelser:
Lipid ep 1998
God we have slain ep 1999
Hagridden ep 2001
Hagridden lp 2003
Deliver us from evil lp 2006
Ny udgivelse i 2019
Line up:
John Frederik Smedemark – bas
Martin Petersen – trommer
Anders Møller – guitar
Søren Petersen guitar og vokal

Dørene åbner kl. 21.00.
Koncert start kl. 22.00 – hvert band spiller 75 min.
Pris kr. 120.- excl. gebyr til Ticketmaster

https://www.ticketmaster.dk/event/DHK1309?language=da-dk

Pris i døren på aftenen kr. 150.-

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
21:00