Damhuskroen - Kandis

KANDIS 01 November 2018

Et nyt fantastisk album med Danmarks populæreste danse-partyband Kandis udgives i januar 2018. Som tidligere indeholder Kandis 18 et mix af de tre populære stilarter; Schlager-sounden, traditionel Kandis-sound og så country-sounden. Det er med disse tre stilarter i skøn forening, at Kandis har opnået en popularitet blandt deres mange fans, som er uden sidestykke i Danmark. Det er også med de tre stilarter, at Kandis har fået en lang perlerække af top hits, hvoraf mange er blevet klassikere i det store Kandis bag katalog. En stor del af de nye sange er skrevet af Johnny Hansen, og nogle i tæt samarbejde med Thomas G:son, der skriver til både svenske og internationale navne. Som altid er det landets bedste tekstforfattere, som Lonnie Kjer, Keld Heick og Jørgen de Mylius, der har produceret de gode tekster. Musikken er også denne gang virkelig velproduceret af Søren Bundgaard. Der er 17 nye sange på Kandis 18.

Trackliste : Så Gi´r Vi Den Gas - Det Var Tider - Det’ Lørdag - Aldrig Leve Uden Dig - En Enkelt Øl - Født Til Kærligheden - Hvor Roserne Blomstrer – Despacito - The Perfect Man - Barlington Hotel - I Said I Love You - Forelsket 1000 Gange - I Gode Venners Lag - Jeg Står Alene Her – Jessica - La’ Mig Være Den - Ondt I Håret

Kandis kører på livesiden nu på 29. år her i 2018. De turnerer fortsat under mottoet : ”Festen uden ende” og job kalenderen for 2018 er tæt på udsolgt. Kandis glæder sig til at komme rundt i hele Danmark med små afstikkere til både Sverige og Tyskland, for at præsentere de mange nye hits på KANDIS 18. På live siden fortsætter Kandis med at udvikle sig med en kæmpe scene og koncert produktion med det sidste nye indenfor lyd og lys. Det vigtigste for Kandis er, at deres publikum hver gang for en unik koncert oplevelse og de besidder en sjælden evne til altid at begejstre publikum med deres iørefaldende musik og mange hits, som altid spreder glæde på dansegulvet til Kandis koncerterne.

KANDIS er: Johnny Hansen - sang, guitar - Jens Erik Jensen - keyboard Jørgen Hein - bas - Frank Thøgersen – trommer

Det tilbydes 2 typer billetter til det arrangement

Billet 1:

  • 18.00 Dørene åbner
  • 18.30 Buffet serveres
  • 21.00 Kandis
  • Pris pr. person kr. 495.- + garderobe, kr. 20.- pr. del

Billetter købes via Ticketmaster

Billet 2:

  • 20.45 Dørene åbner
  • 21.00 Kandis
  • Pris pr. person kr. 250.- + garderobe, kr. 20.- pr. del

Billetter købes via Ticketmaster

Natklubben/Damhuskroen

Natklubben holder lukket den 21 september grundet privat arrangementer

Sommerferie lukning

Natklubben holder sommerferie lukket fra den 30 juni til den 17 august, begge dage inkl. - god sommer.

Julefrokost speciel

Julefrokost & DJ

Historie

Damhuskroens historie går tilbage til første fjerdedel af 1600-tallet, hvor Christian 4. gav....

Læs resten her

Adresse

Damhuskroen
Roskildevej 244
2610 Rødovre
Tlf. 36 70 40 36